World Trade Center (2006), z.com trade recensie.

Z.Com trade recensie


De film werd in nauwe samenwerking met de mcloughlins en de jimeno’s gemaakt, om hun verhaal zo accuraat mogelijk te verfilmen.

Best forex bonuses


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.

Men wil laten zien dat er die dag naast al het verdriet en lijden ook nog goede dingen plaatsvonden. Zoals mensen die zonder een seconde te twijfelen anderen onbaatzuchtig te hulp schoten, ongeacht het grote gevaar voor eigen leven. Maar vooral mensen die onder de vreselijkste omstandigheden er in slagen te overleven, onder meer door liefde voor hun naasten en hun religie. We kennen allemaal de beelden: de inslag van de vliegtuigen, het rokende WTC en de instortende torens. De meeste van ons zijn ook op de hoogte van de politieke implicaties en gevolgen van de aanslagen en een groeiende groep mensen is bekend met de complottheorieën die de amerikaanse regering bij de aanslagen betrekken. Oliver stone staat bekend als een politiek geëngageerde regisseur die onder andere met zijn kritische films over de vietnamoorlog en de moord op john F. Kennedy ten strijde trok tegen de gevestigde orde van de verenigde staten. Ditmaal is het hem echter niet te doen om politiek of kritiek, maar om het menselijke drama van twee mannen en hun families, die persoonlijk betrokken raken bij de aanslagen.


World trade center (2006)


Een heftig melodrama over twee agenten die op 11 september 2001 onder het puin van het instortende world trade center werden begraven.


Social


World Trade Center poster


Regie: oliver stone | cast: nicolas cage (john mcloughlin), michael peña (will jimeno), maria bello (donna mcloughlin), maggie gyllenhaal (allison jimeno) e.A. | speelduur: 129 minuten jaar: 2006


Op de ochtend van 11 september 2001 staat de gerespecteerde havenpolitiesergeant john mcloughlin vroeg op, zoals hij dat elke werkdag doet omdat hij anderhalf uur moet reizen voor zijn werk in new york. Later die ochtend staat ook de veel jongere agent will jimeno op, zoals hij dat eveneens elke morgen gewoon is te doen, omdat hij minder ver van het havenpolitiestation woont. Maar vandaag is geen gewone dag. Vandaag is de dag dat twee gekaapte vliegtuigen in de twee torens van het world trade center zullen crashen, een derde vliegtuig op het pentagon zal storten en een vierde vliegtuig na opstand van de passagiers zal neerstorten. Die laatste twee spelen echter geen rol van betekenis in oliver stones world trade center, na united 93 de tweede amerikaanse film over 9/11.


We kennen allemaal de beelden: de inslag van de vliegtuigen, het rokende WTC en de instortende torens. De meeste van ons zijn ook op de hoogte van de politieke implicaties en gevolgen van de aanslagen en een groeiende groep mensen is bekend met de complottheorieën die de amerikaanse regering bij de aanslagen betrekken. Oliver stone staat bekend als een politiek geëngageerde regisseur die onder andere met zijn kritische films over de vietnamoorlog en de moord op john F. Kennedy ten strijde trok tegen de gevestigde orde van de verenigde staten. Ditmaal is het hem echter niet te doen om politiek of kritiek, maar om het menselijke drama van twee mannen en hun families, die persoonlijk betrokken raken bij de aanslagen.


Na de eerste berichten over de ramp rijdt een eerstehulpteam van de havenpolitie van het centrum van manhattan naar het WTC. Als expert van de beveiliging van dat gebouw leidt mcloughlin een team van vijf mannen, inclusief jimeno, de zuidelijke toren in om mensen te evacueren. Ze zijn nog maar net binnen als het gebouw bovenop hen stort. Wonder boven wonder overleven mcloughlin en jimeno dit, maar zitten dan zeven meter diep in het puin vastgeklemd, onder betonplaten en verwrongen metaal. Ze kunnen elkaar niet zien, maar horen dat de ander nog in leven is. Het enige wat ze kunnen doen is proberen in leven te blijven en hopen dat iemand erachter komt waar ze zitten en hen probeert te redden. Dit doen ze door met elkaar te praten en na te denken over onder andere hun families, hun politiewerk en religie. Ondertussen wachten hun vrouwen en families angstvallig op bericht over de mannen, maar het enige wat zij weten is dat die het gebouw in zijn gegaan en sindsdien niet meer gezien zijn.


De film werd in nauwe samenwerking met de mcloughlins en de jimeno’s gemaakt, om hun verhaal zo accuraat mogelijk te verfilmen. Men wil laten zien dat er die dag naast al het verdriet en lijden ook nog goede dingen plaatsvonden. Zoals mensen die zonder een seconde te twijfelen anderen onbaatzuchtig te hulp schoten, ongeacht het grote gevaar voor eigen leven. Maar vooral mensen die onder de vreselijkste omstandigheden er in slagen te overleven, onder meer door liefde voor hun naasten en hun religie.


Oliver stone slaagt erin die boodschap te verwerken in een overdonderende, meeslepende en waarheidsgetrouwe film. Daarvoor ging hij grondig te werk en niet bepaald subtiel. Om de geloofwaardigheid van de mensen te waarborgen, verzamelde stone een uitstekende cast bij elkaar. Nederlander jan roelfse ontwierp de zeer indrukwekkende sets, die eng realistisch overkomen. Er waren dit jaar weinig tot geen intensere scènes in de bioscoop te zien dan die waarin de zuidelijke toren instort. De rest van world trade center is een heftig drama dat zeer effectief op de traanklieren werkt. Tenminste, als de kijker openstaat voor dit drama en niet al te veel moeite heeft met een visioen van jezus, melodramatische liefdesverklaringen en meer van dat soort zaken. Voor de welwillenden onder ons zal de film zeer hard aankomen en zal een zakdoek nodig zijn.




Z.Com trade recensie


John watts


Morethanmusic


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Tussen 1979 en 1982 was het engelse fischer-Z een succesvolle new wave act. Singles als the worker (1979) en so long (1980) deden het ook in nederland goed. Het album red skies over paradise schaarde zich onder de 20 bestverkochte albums van ons land in 1981. In datzelfde jaar stond fischer-Z ook op pinkpop, samen met onder meer U2 en madness. John watts, frontman van de band, had in nederland zelfs een fanclub.


Fischer-Z stond na 1981 een tijdje op een zijspoor maar maakte tussen 1987 en 2003 toch weer een aantal platen. Ondertussen was ook de solo-carrière van watts op gang gekomen en met dit morethanmusic voegt watts een nieuw hoofdstuk aan zijn solo-discografie toe. Het is een rijk gearrangeerd album dat meerdere gezichten heeft en alleen daardoor al aardig weet te boeien. De vocale capriolen van watts – hij kon nogal eens een bariton met een hoog stemgeluid afwisselen binnen nummer – blijven binnen de perken.


Sommige tracks zijn niet veel meer dan lekkere, pittige en wat voldane songs die je kunt verwachten van een muzikant die zich niet meer hoeft te bewijzen: het prettig rockende bring it on bijvoorbeeld. Hier komt via name dropping watts’ muzikale vorming nog eens voorbij. All the workers en hello hello klinken wat traditioneler en zijn radiovriendelijke passanten. Het rustige the greatest gift is degelijk, al blinkt watts niet uit. Hij komt als zanger beter over in de afsluitende ballad I shake my head, de mooie afsluiter die zich twintig minuten later aandient.


Gelukkig weet watts op andere momenten precies doel te treffen en lekkere, verhalende popsongs met een brits tintje te brengen, songs die dankzij zijn muzikale en tekstuele vondsten al snel om een nieuwe draaibeurt vragen. Dan krijg je wat je van deze gevatte britse 55-plusser met een flinke culturele bagage mag verwachten.


De beheerste openingstrack, het observerende relatiedrama obvious, beloofde al wat. Een lekker minimale drumtrack, een dartele piano en veel ruimte voor watts’ voordracht. Het hieropvolgende ‘head on’ trekt de boel ineens een stuk breder en is een lekker luchtig voortjakkerend nummer met pit. Ook de single delicate is een leuke, stevige en catchy track. Geen hoogvlieger, maar absoluut niet vervelend.


The wave, een nummer dat al wat langer uit was, laat een ragfijne, snelle piano horen en houdt de boog continu gespannen. Het nummer is gebaseerd op een reddingsactie bij een tsunami. John watts gebruikt hier zijn stem maximaal, en dit maakt het nummer des te spannender. Imposante climaxen en een eenvoudige maar doeltreffende melodielijn doen de rest.


Een ander hoogtepunt is perfect timing. Een fris pianogeluid, een relaxte drive en een beeldende tekst: john watts in de auto op weg om een vliegtuig in luton te halen. Downtown londen en omgeving trekken aan je voorbij. Viool en trompet geven dit vermakelijke en prima nummer een eigen karakter. Ook feature film valt op, voornamelijk doordat dit feitelijk gewoon een dik aangezette dance track is. En waarom ook niet? Urso is krachtig door zijn eenvoud en heeft lekker brits karakter. Hier horen we de oude john watts weer. Zijn stemgeluid blijft markant!


Morethanmusic is een genietbaar album dat dankzij een aantal originele en vakkundige gesmede songs de middelmaat ontstijgt. Eigenlijk hadden we ook niet anders verwacht van john watts. John watts presenteert morethanmusic op 20 november in podium victorie te alkmaar. Het is de enige show in nederland.



2021 op maat gemaakte extracten CBD-recensie


Als u op zoek bent naar een bedrijf dat unieke mengsels met CBD-formules bedenkt, .


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Op maat gemaakte extracten, gelegen in sunny isles beach, florida, is het belangrijkste doel om u te voorzien van hoogwaardige cannabidiol (CBD) -producten. Zoals ze op hun website opmerken: "uw gezondheid is onze trots." alle producten zijn gemaakt van een volledig natuurlijk, in de VS gekweekt hennepextract samen met een aantal veganistische, fair-trade gecertificeerde, biologische ingrediënten.


De combinatie van hennep en deze ingrediënten zorgt voor een krachtig effect op het lichaam dat je niet ervaart bij andere CBD-merken. Het idee van op maat gemaakte extracten is dat u door deze natuurlijke alternatieven een remedie vindt voor zelfs de moeilijkste aandoeningen.


Naast hun producten, is bespoke extracts ook actief in het teruggeven aan gemeenschappen om hen te helpen bloeien. Ze stellen niet alleen een milieuvriendelijke en ethische standaard als het gaat om productie, maar ze bieden ook kortingsprogramma's en 'give back'-programma's aan tunnels of tower en de stichting voor vrouwenkanker.


U kunt bespoke extracts helpen haar doelen te bereiken door de variëteit aan CBD-producten te bekijken. Alle bestellingen worden binnen 2 tot 3 werkdagen na bevestiging verzonden en u heeft een 30 dagen geld-terug-garantie als u niet tevreden bent. Om nog maar te zwijgen, bespoke biedt kortingen aan militaire veteranen, eerstelijnswerkers en senioren, evenals gratis verzending voor bestellingen van $ 60 of meer.


High times greats: norman mailer


2021 miraflora CBD recensie


Misschien vind je het leuk


Werkt CBD-crème bij spiertrekkingen en artrose?


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Rachel ray CBD gummies lees voordelen van het gebruik ervan!


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Man geschoten in de arm, gewond CBD schiet zondagavond, zegt NOPD


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Legal weed komt naar new york


Heartland


Werkt CBD-crème bij spiertrekkingen en artrose?


Mijn grootmoeder lijdt aan pijn als gevolg van artrose en rugklachten. Hij is 80 jaar oud en heeft een erg gehavend lichaam. Ik heb erover nagedacht om hem 15% CBD-olie te geven die ik gebruik voor pijn en die ik aan mijn hond met kanker heb gegeven, maar ik ben bang dat het hem een ​​reactie of bijwerking kan geven met alle medicatie die hij neemt (anticoagulantia, anxiolytica , antidepressiva, analgetica…) is CBD effectief in crèmes die in de handel verkrijgbaar zijn?


Heartland


Blij om dinosaurusdonaties te zien in de CBD


BATHURST regional council is gefeliciteerd met het gebruik van een recente donatie van de weldoeners van het australian fossil and mineral museum.


De gemeente accepteerde de schenking echter niet onmiddellijk, omdat de procedure voor schenkingen niet werd gevolgd.


Volgens het geschenken- en voordelenbeleid van de gemeente moeten alle geschenken een papieren spoor hebben voor eerlijkheid en zorgvuldigheid, om een ​​transparant proces voor alle geschenken en donaties te tonen.


Het papierwerk was nog niet ingevuld en teruggestuurd vóór de presentatie van de dinosauriërs.


Ze zijn sindsdien geaccepteerd en tentoongesteld in de buurt van het fossielenmuseum.


De dinosaurussen staan ​​nu aan de zijkant van het postkantoor.


De dinosaurussen staan ​​nu aan de zijkant van het postkantoor.


Dit gebeurde rond dezelfde tijd dat meneer rogers zijn eigen dinosaurus, dennis genaamd, kocht om bathurst te promoten.


"dennis de dinosaurus belde het fossielenmuseum binnen om te zien hoe het met zijn familieleden ging nadat ze voor promotie aan het museum waren geschonken", zei hij.


'dennis was zo opgewonden om zijn neef dino voor iedereen te zien op de muur van het postkantoor.


"felicitaties aan de gemeente voor het doorgaan met mensen bewust maken dat het oude schoolgebouw een fossielenmuseum is."


Blijf op de hoogte van wat er in bathurst gebeurt door u aan te melden voor onze gratis e-mail met de ochtendkoppen


Heartland


Rachel ray CBD gummies lees voordelen van het gebruik ervan!


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Rachel ray CBD gummies: menselijke diensten zijn lange tijd over het algemeen hetzelfde gebleven. Er wordt een steeds groter aantal synthetische synthetische stoffen geleverd om ons welzijn en onze dispositie in stand te houden. Vandaag gaan we je informeren over een ander CBD-item genaamd rachel ray CBD gummies!


Het is net zo laat dat mensen hebben ontdekt hoe schadelijk die synthetische synthetische stoffen zijn voor ons lichaam. Dat is de reden waarom veel mensen naar CBD-producten zoals deze gaan. Als u hoopt uw ​​sociale verzekering vaker en onvervalst te maken, is dit een buitengewoon alternatief. We hebben een hele enquête samengesteld, maar we kunnen u nu het korte formulier geven.


Voordelen van rachel ray CBD gummies!


Er zijn tal van redenen waarom mensen CBD in hun leven promoten. CBD heeft een plek in menselijke diensten die ergens dicht bij voedingsstoffen en medicatie ligt. De personen die het als een voedingsstof innemen, gebruiken het om gewone druk of spierpijn te verminderen. In deze gevallen werkt het meer als voorzorg.


Daarnaast zijn er veel mensen die CBD aan hun leven toevoegen om de problemen aan te pakken die verband houden met echte welzijnsomstandigheden, zowel mentaal als fysiek. Hier is een deel van de voorwaarden waarvoor individuen rachel ray CBD gummies aan hun leven toevoegen:



  • Smart

  • Aanhoudende pijn

  • Spanning

  • Gewrichtspijn

  • Een slaapstoornis

  • Hoofdpijn

  • Ziekte

  • Hoge bloedsuikerwaarden

  • Verergering




Moviepulp


Black-Out recensie op Streamz
Black-out ** 1/2


Bedenker: philippe de schepper, bas adriaensen (eigen kweek, vermist) & geert verbanck (13 geboden, café derby) / regie: joël vanhoebrouck (vermist, eigen kweek)


Speeltijd: 10 afleveringen / 45 minuten per aflevering


Ga kijken als je hield van over water S2.


Het verhaal: na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in belgië. Op hetzelfde moment wordt de dochter van eerste minister annemie hillebrand ontvoerd. Ze geeft michaël dendoncker, hoofd dienst anti-terrorisme, opdracht om haar dochter terug te vinden.


De setting: streamz, dat zijn de beste films en series van bij onz. Streamz is een vlaamse streamingdienst waarmee abonnees een breed scala aan series, films, documentaires en nog veel meer in HD kunnen kijken op verschillende apparaten. Je kan streamz zowel online als offline, via tijdelijke download, gebruiken. Op streamz kun je onbeperkt films & series zoals de bende van jan de lichte, fair trade, cold courage, baantjer & meer kijken zonder reclame. Tot slot is streamz de home of HBO met HBO-series zoals games of thrones, westworld, the third day, big little lies, the undoing & meer die enkel beschikbaar zijn voor belgië op streamz.


Geert van rampelberg & sara de roo in black-out trailer op VRT nu


" data-medium-file="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/06/geert-van-rampelberg-sara-de-roo-in-black-out-trailer-op-VRT-nu.Jpg?Fit=300%2C169&ssl=1" data-large-file="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/06/geert-van-rampelberg-sara-de-roo-in-black-out-trailer-op-VRT-nu.Jpg?Fit=474%2C267&ssl=1" svg+xml,%3csvg%20xmlns='http://www.W3.Org/2000/svg'%20viewbox='0%200%20474%20267'%3E%3C/svg%3E" alt="geert van rampelberg & sara de roo in black-out trailer op VRT nu" width="474" height="267" data-lazy-srcset="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/06/geert-van-rampelberg-sara-de-roo-in-black-out-trailer-op-VRT-nu.Jpg?W=1000&ssl=1 1000w, https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/06/geert-van-rampelberg-sara-de-roo-in-black-out-trailer-op-VRT-nu.Jpg?Resize=300%2C169&ssl=1 300w, https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/06/geert-van-rampelberg-sara-de-roo-in-black-out-trailer-op-VRT-nu.Jpg?W=948&ssl=1 948w" data-lazy-sizes="(max-width: 474px) 100vw, 474px" data-recalc-dims="1" data-lazy-src="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/06/geert-van-rampelberg-sara-de-roo-in-black-out-trailer-op-VRT-nu.Jpg?Resize=474%2C267&ssl=1" />


Ons verdict: ik geloof dat de helft van vlaanderen in de lucht sprong toen we hoorde dat VRT vlaase fictie gaat leveren aan streamz. De andere helft vreest dat zijn series niet meer gratis te zien zullen zijn op VRT nu, maar sorry, dan begrijp je het niet helemaal. De VRT gaat nooit zijn series enkel betalend aanbieden, want dat gaat tegen hun bestaansreden in. Anyway, dat betekent dat het nieuwe black-out integraal & in zijn geheel te zien is op streamz. Nog een reden om deze fijne vlaamse streamingdienst in huis te halen.


Black-out trailer met geert van rampelberg en sara de rooop streamz


" data-medium-file="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/09/black-out-trailer-met-geert-van-rampelberg-en-sara-de-rooop-streamz.Jpg?Fit=300%2C200&ssl=1" data-large-file="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/09/black-out-trailer-met-geert-van-rampelberg-en-sara-de-rooop-streamz.Jpg?Fit=474%2C316&ssl=1" svg+xml,%3csvg%20xmlns='http://www.W3.Org/2000/svg'%20viewbox='0%200%20474%20316'%3E%3C/svg%3E" alt="black-out trailer met geert van rampelberg en sara de rooop streamz" width="474" height="316" data-lazy-srcset="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/09/black-out-trailer-met-geert-van-rampelberg-en-sara-de-rooop-streamz.Jpg?W=1000&ssl=1 1000w, https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/09/black-out-trailer-met-geert-van-rampelberg-en-sara-de-rooop-streamz.Jpg?Resize=300%2C200&ssl=1 300w, https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/09/black-out-trailer-met-geert-van-rampelberg-en-sara-de-rooop-streamz.Jpg?W=948&ssl=1 948w" data-lazy-sizes="(max-width: 474px) 100vw, 474px" data-recalc-dims="1" data-lazy-src="https://i0.Wp.Com/www.Moviepulp.Be/wp-content/uploads/2020/09/black-out-trailer-met-geert-van-rampelberg-en-sara-de-rooop-streamz.Jpg?Resize=474%2C316&ssl=1" />


Echter hebben we geen al te goed nieuws, want black-out is ondermaats voor een serie van onze gerespecteerde vlaamse omroep. Het begin toont al meteen geen bijster goede editing (zoals zowat de meeste europese content), maar het is vooral het ongeloofwaardig verhaal met heel wat gaten in het scenario die de nieuwe vlaamse reeks zo betreurenswaardig maakt. Ik bedoel “de zon scheen wat minder de laatste maanden”, seriously? Ooit gehoord van windenergie? Of noodgeneratoren voor industrieel gebruik? Of back-up batterijen voor thuisgebruik zoals goal zero, ecoflow, etc.? Sorry, maar van een reeks door de openbare omroep met een kritische blik op het energiebeleid van belgië verwacht je veel meer. Tot slot is de actie in black-out op geen enkele manier te vergelijken met de dag.


Kortom, de lancering van black-out op streamz valt een beetje in het water. Schaden das…



Online reviews statistics to know in 2021


93% of customers read online reviews before buying a product. Find out how to use online reviews to connect with your customers, improve your brand image and encourage positive buying recommendations.


Your customers are talking online


Like it or not, in the confusing and busy world of online shopping, people want reassurance before committing to a purchase. Your potential customers are turning to online review sites to learn all they can about your service or product. Sites like yelp, google maps and tripadvisor allow customers to give advice, or to read past customer experiences directly from the source.


How powerful is this route to market is on customer buying decisions? The answer is very. 91% of 18-34 year olds trust online reviews as much as personal recommendations, and 93% of consumers say that online reviews influenced their purchase decisions.


Why do customers leave online reviews?


Online reviews give power to the customers to tell their side of the buying story. This provides social proof to other potential customers.


Social proof is the level of credibility that the public provides to a service or product. The more people that use, or enjoy a product, the more likely others are to follow. Positive public endorsement of a brand by a celebrity can provide high social proof, which can directly impact sales. Likewise, a negative review can drive customers away.


There’s also evidence to suggest that online reviews are the primary way to choose where to shop locally. Nearly all consumers (97%) now use online media when researching products or services in their local area.


The value of positive reviews


Positive reviews remain a key way for companies to sell their product, with customers willing to spend 31% more on a business with excellent reviews. But there are other benefits too:



  • Increased consumer trust - as you’ll know, trust is hard to gain and easy to lose following a bad experience. 92% of B2B buyers are more likely to purchase after reading a trusted review.

  • Having a direct line to customers - hearing feedback from customers will give you insights to help you improve the customer experience. You’ll soon be able to draw up a picture of the entire customer journey, and find out areas you perform well and others that need improving. With most review sites, you can also respond back to the customer and start a dialogue to find out more, and close the loop to ensure their issues are resolved.

  • Appearing higher in search engine rankings - online customer reviews gain more weighting (6.47%) in organic local searches. What customers say in their reviews also mattered - ‘negative sentiment in google reviews’ is a negative ranking factor.



The cost of negative reviews


On the contrary, negative online reviews have a devastating effect on your brand.


In fact, businesses risk losing as many as 22% of customers when just one negative article is found by users considering buying their product. If three negative articles pop up in a search query, the potential for lost customers increases to 59.2%.


If you have a star-rating for your company, negative change to this can have serious consequences. A loss of a half-star rating means a restaurant is 19% less likely to have full seats during peak dining times (UC berkeley). Likewise, a one-star decrease in a yelp rating could lead to a 5-9% decrease in revenue (harvard business school).


Which review platforms do customers use?


General review sites


Social review sites



  • Placing a review on facebook company pages

  • Reviewing a company by video on youtube



Industry-specific review sites


Be aware of the danger of fake reviews


Fake online reviews are dangerous as they don’t help you or the customer get what you’re after.


Malicious fake reviews impact the credibility of your brand by reporting bad service where there is none. To real potential customers, this can be enough to turn them off a sale.


If customers can spot one fake review, it calls into question the trustworthiness of all the other genuine reviews.


You can spot fake reviews by a few tell-tale signs.



  • If the reviewer does not provide profile information, or has inconsistent reviewing methods (lots of reviews or none at all), you could be dealing with a computerized spam persona.

  • This is more likely if they have included links to third-party websites or products, in an attempt to draw away customers to competitors or unprotected sites.

  • The review messages will be repeated as new reviews for other companies. The messages may be non-specific, created in a different language or misleading.



You can report these reviewers to the platform administrators, so they can remove the review as soon as possible.


5 ways to use online reviews to your advantage


What can you do to help promote positive reviews and work with your customers?


1. Ask for online reviews from your customers


If you’re not already working to improve your online reviews, you can start now by educating your customers on the importance of leaving reviews - and encouraging them to do so, optimizing your listings on each platform, and providing excellent customer service.


Instead of waiting for customers to volunteer a review, you can ask customers if they would like to leave one on a site of your choosing - one study found that 68% of customers will leave a review if they’re asked.


This could happen automatically at the point of purchase, through a personalized email campaign or a satisfaction survey. This way, you can direct the reviews to an online review platform that suits you and allows for direct communication to customers.


Don’t solicit good reviews in exchange for money on ethical grounds. If you’re found out, it can damage your credibility and consumer trust.


2. Respond to online reviews from your customers


Periodically check review sites to check if there have been any reviews recently, and make sure you respond back to each one. If a customer is taking the time to write a review - positive or negative - you can't ignore it.


Be careful about how you respond to the customer. Check that your message and tone is on-brand. It’s true that 89% of consumers read businesses' responses to reviews, so they will be watching how you react.


Thank the customer for their view, and where there are negative comments, offer to take this case off-line to investigate further. This shows you’re proactive about giving good customer service and that you take their views - and experience - seriously.


3. Be transparent about your online reviews


Show you’re a transparent, customer-focused company that cares about what their customers say by sharing your online reviews.


Some companies put their trust pilot ratings on their websites, using HTML widgets, and others create a testimonials page. Whatever your way, complement your sales with real reviews.


If you want more online reviews, make it easy for customers to do so by giving them direct access to these review sites. This way you can learn from their feedback.


From a consumer’s viewpoint, a company that offers online review opportunities is a company that is confident in providing high-quality products and great customer service.


4. Share online reviews in your communications


Use the positive reviews you have in your company communications. Try the following:



  • Promote reviews that mention a product by name, so you can link this to the product’s homepage. When new customers see the review, they can click on the link to learn more, and this will help to endorse the product naturally. A company can say a product is good, but it means more coming from fellow customers.

  • Use the reviews in your recruitment material. Harvard business review found that a bad reputation costs a company at least 10% more per hire.

  • Share customer success stories internally where you have closed the loop and turned a bad experience into a good one. This will help to humanize the brand and show employees the value of taking action on poor experiences.

  • You can also help resolve the need for reassurance by increasing the visible reviews for customers at the point of purchase. For example, where the cost of a product is great, like in IT software sales, people will use more reviews to feel comfortable before investing in the purchase (64% of software buyers want to read at least 6 reviews before purchasing)



5. Have a physical shop presence if possible


Consider this: according to google/nielson, 93% of people who use mobile to research go on to complete a purchase of a product or service. Does your brand have a physical shop presence?


If you’re unable to get shop space, you can use your online shop or sales process to mimic the person-to-person experience. You can ask for a review once an order has been placed.


Alternatively, get third-party endorsement to sell your product in the real world. 49% of consumers depend on influencer reviews and recommendations, so find someone that reflects your brand and can connect with your target audience.



Alibaba.Com reviews


15.041 • uitstekend


Schrijf een review


Schrijf een review


Reviews 15.041


Everything was fine


The seller delivered neatly and everything was fine.


Production and delivery as promised.


Je weet toch gekke alibaba dude


Ik zie veel mensen klagen over goederen…


Ik zie veel mensen klagen over goederen die ze bestellen van een zwembad van over de duizend euro tot een e-bike etc. Voor je goederen besteld uit china of elk land buiten europa moet je rekening houden dat alles boven de 22€ euro aangerekend word met douanekosten dit is 21% btw en nog wat dingen moet je maar opzoeken. Een E-bike kan je niet importeren is waarschijnlijk in beslag genomen door de douane omdat dit geen merk is dat toegelaten is en de batterij waarschijnlijk afgekeurd is omdat deze niet veilig is voor brandveiligheid. Ik wil iedereen bij deze op de hoogte stellen dat je altijd moet controleren wat je mag kopen en mag importeren naar belgie of nederland desnoods vraag je het na bij de douane zelf voor je iets koopt want dit kan indd een hele dure grap zijn


Kleding bestelt vooraf om echte foto's…


Kleding bestelt vooraf om echte foto's gevraagd.
1 jurk klopt maar de maatvoering volgens hun maat kaart is totaal anders bij aankomst centimeters verschil en overkoopbaar.
Andere jurk totaal ander design als wat er op de foto te zien was de neklijn heeft een band die je wurgt onverkoopbaar
dan krijg je de ware aard van de verkoper te zien onbeschoft en asociaal te noemen oplichters


Gold supplier geen garantie


Helaas opgelicht: in totaal 2020 USD betaald voor een ebike, incl verscheping en douane.
Speciaal een gold supplier gekozen omdat ik dacht dat die betrouwbaar zouden zijn. 400d na datum echter geen ebike of refund gekregen.


Very professional company


Very professional company, i can recommand them to everybody


Ik heb besteld via deze weg en alles is…


Ik heb besteld via deze weg en alles is goed verlopen
bedankt


Nooit meer bestellen!


Een zwembad besteld 1388 USD dollars betaald oplichters moest ik in rotterdam nog eens bijna 800 euro betalen voor inklaring douane belasting verzendkosten opslag ect ect betalenterwijl ik al dik 1200 euro aan hun had betaald
nooit meer bestellen bij alibaba.Com oplichters zijn alleen op geld uit zeer slechte communicatie uit eindelijk via een kort geding ingediend 100 USD ontvangen nou lekker dan 2000 euro voor een zwembad van 5.49 bij 2.74 INTEX kost in nederland veel mínder.


Mensen bestel nooit bij alibaba.Com
het zijn oplichters en geld wolven.
Communicatie ver te zoeken.


Je besteld er goederen die kompleet…


Je besteld er goederen die kompleet beschadigd aankomen. De verkoper doet zijn best om u te helpen en verteld u zelfs dat alibaba geen correcte firma is. Maar je blijft in de kou staan.


Ze zijn een verschrikkelijk bedrijf !


Ze zijn een verschrikkelijk bedrijf !! Aub pas op als je iets besteld en komt kapot aan draai je er zelf voor en zij doen nikssssss. Logisch dat seo miljader is ;) jij bent zo duizend euros lichter! Je bent gewaarschuwd


Besteld, verzonden? Maar niet gekregen wel betaald


Ik had een zonnecel met accu in maart besteld en betaald en het zou onderweg zijn.
Wachten, wachten en nog eens wachten. Toen ik aan de bel trok kreeg ik als antwoord dat de post wel geweest was en dat het teruggestuurd zou zijn.
Post is niet geweest, geld niet terug en klagen helpt niet. Het zijn boeven.


Alibaba verschikkelijke website…


Alibaba verschikkelijke website ervaring. Nadat ik een bestelling had geplaatst en betaald had zou de verkoper me het pakket sturen echter dat is nooit gebeurd. De verkoper maakt een label aan en geeft je een track and trace code waarop te zien is dat het pakketje in china circuleert. Na wekenlang protest kiest alibaba ervoor om zonder reden het dispuut te sluiten en de kant van de verkoper te kiezen nota bena nog onder trade assurance gekocht. Ik heb het bewijs van laatste arrival punt in china en dus niet in NL, en de verkoper zegt dat ik het ontvangen heb wat niet zo is en ook niet op track and trace te zien is. Kortom zeer slecht bedrijf, zeer oneerlijk, gestolen uit mijn portemennee dus zie ik ze als dieven en zal nooit meer iets bestellen vandaar


Alibaba kiest ten alle tijden de kant…


Alibaba kiest ten alle tijden de kant van de verkoper. Bestelling gedaan onder trade assurance, maar ze blijven het process vertragen. Had leukere dingen kunnen doen van €11000,-


Oplichters / alibaba


Voor drie weken terug gereedschap besteld, allemaal mooie verhalen waar dus allemaal niks van klopt.
Set koste 360 euro. Nou ik betaald en het zou met drie dagen hier zijn.


Track en tracé nummer alles erbij (ayramex)
het pakket was te volgen en bleef steken in antwerpen.
Toen heb ik gemaild en gevraagd waar het bleef. Kreeg een heel verhaal maar er bleek invoer rechten betaalt te worden.
Alles bij elkaar 350. Ik vond het erg veel maar ze kwamen geloofwaardig over dus heb het maar betaalt. Ze beloofde ook nog 7 extra gereedschap sets op te sturen ter compensatie omdat we zoveel invoer rechten moesten betalen.


Twee dagen later kraag ik een mail van ayramex dat het pakket in beslag genomen was en dat we nog een 650 euro moesten betalen.
Ik vertrouwde het niet echt en belde de douane. Deze meldde mij dat dat dus helemaal niet kon en dat we waarschijnlijk opgelicht zijn.
Vervolgens contact gezocht met verkoper op alibaba maar alles is verwijdert en niemand reageert meer. Dus 700 eur naar de kl*te.



ZAFUL reviews


11,353 • average


Write a review


Write a review


Reviews 11,353


If I could give ZERO stars I would


If I could give ZERO stars I would. Ordered a few bikinis/swimsuits A YEAR AGO and not only still have not received order, they don't reply to emails and the order support through the website doesn't reply or help in any way. W T F happened to the £100 I spent on this website = scam. Bull sh i t


Don’t make orders!!


Don’t make orders.
I didn’t receive my order, neither any refunds while mailing for six months and waiting for refunds.
And I’m so sorry for believing in such “international” service and making an order from this company.
I think it just one more fraud scam.


"dear ксенія,
we are sorry to hear that you haven't received your order yet.
We at ZAFUL offer standard or express shipping, which vary in shipping times. We will always do our best to meet the customers shipping needs.
For more details on shipping methods, please click here: http://www.Zaful.Com/shipping-info/.
For more information about our shipping and insurance policy, please refer to our terms and conditions here: http://www.Zaful.Com/terms-of-use/
please check your account and reply to the message we have sent to you regarding your particular case.
Best regards
ZAFUL customer service


BEWARE: you’re throwing your money away!


No need to reiterate what everyone else is saying. Terrible quality, nothing like the photos on their website, horrible customer service. Pretty much like throwing your money in a trash can.


I ORDERED 5 ITEMS FROM THIS COMPANY I…


I ORDERED 5 ITEMS FROM THIS COMPANY I AM ABLE TO RETURN THIS DRESS BACK TO THE COMAPNY placed my order in nov and never received my package. I was nonstop always emailing them for the status. Finally after waited too long for the dress it arrives quality of the clothing is poor and the close look nothing like the pictures advertised the quality is awful and I did not receive one item, another item was broken and I complained about the quality and I have not received my refund. I am still working on their website to get a label and refund I sent an email with no response I tried to contact them but was unable to do so I did research on google about this company and was able to get their CONTACT NUMBER eight four 5 five two one seven two 4 5-i call the customer care was nice and polite with me and they took few minutes to complete the verification process and after that, I received my amount back as a confirmation I also received a text stating that had a long struggle and stress. I have some negative and positive experience


Terrible don’t waste your time and…


Terrible don’t waste your time and money!I had ordered back in august 2020 the package haven’t arrived yet.I had sent many of emails to have refund or to ask about my package,unfortunately is seems that one is replaying.SO DISAPPOINTED


"dear zivana,
we are sorry to hear that you haven't received your order yet.
We at ZAFUL offer standard or express shipping, which vary in shipping times. We will always do our best to meet the customers shipping needs.
For more details on shipping methods, please click here: http://www.Zaful.Com/shipping-info/.
For more information about our shipping and insurance policy, please refer to our terms and conditions here: http://www.Zaful.Com/terms-of-use/
please offer us your order number or you can submit a ticket here https://support.Zaful.Com/ticket/ticket/index?Cat_id=37 and write the subject as ""complaint from trustpilot.Com"".
Best regards
ZAFUL customer service


Illegal returns policy and no complaints procedure


I bought 5 items for £87.70 and they arrived within a few days. On the website, these clothes look trendy but in the flesh they look cheap and nasty. I went to the returns/refunds page and the cancellation policy states that the customer can receive a full refund including postage costs within 14 days of RECEIVING THE ITEM, if you fill out a form. This is compliant with UK law and represents what we term the 'cooling off' period. However, on contacting customer service I was told I could not cancel my order because it had already shipped. I was only able to return the items at my own cost to receive a partial refund. I then asked to make a formal complaint, but guess what- no complaints procedure or policy anywhere. I tried to get in touch with an actual customer service representative but they only have chat bots and automated messages.


My advice: do not put your money at risk by buying from this company as you have very little chance of getting it back if you want to return anything. The company appears to be based in china so your consumer rights may not be the same, but it is impossible to find out so once your money has gone, it's gone.


TERRIBLE DONT WAIST TIME


I ordered my clothes for vacation over 3 weeks ago and nothing has showed up even though it said it shipped. I am so sad that i wont get to wear my stuff. DO NOT WAIST YOUR TIME!!


"dear michon,
we are sorry to hear that you haven't received your order yet.
We at ZAFUL offer standard or express shipping, which vary in shipping times. We will always do our best to meet the customers shipping needs.
For more details on shipping methods, please click here: http://www.Zaful.Com/shipping-info/.
For more information about our shipping and insurance policy, please refer to our terms and conditions here: http://www.Zaful.Com/terms-of-use/
please offer us your order number or you can submit a ticket here https://support.Zaful.Com/ticket/ticket/index?Cat_id=37 and write the subject as ""complaint from trustpilot.Com"".
Best regards
ZAFUL customer service


Daughter ordered 5 items - all wrong - company offered £11 refund from £56 order and to give clothes to charity !!


Daughter ordered 5 items - 3 are not classed as UK small and too small compaired to everythign else she buys as a S - one was a shirt which was cut a foot longer than on the photo so not good - the skirt just wasnt cut or designed to fit a human .. The fleecy top and trousers was so baggy without any adjustment only suitable for a sumo wrestler.


Same issue they dont reset password or allow you to log in then point to return page which you cant follow unless you login - so i am doing ours via PAYPAL dispute


Their latest response is from a £56 order - £11 refund and give it to charity, we pay £23 to return as apparently thats to SPAIN .


They are hiding behind their website and although its a UK.ZAFUL.COM site they are breaching all UK distance selling laws and they MUST NOT BE TRUSTED . - the form we filled in is from WISEON E-COMMERCE (HONG KONG) LIMITED


If you want to gamble with your money order away .. But i wouldnt recommend it


I have submitted 3 tickets followed…


I have submitted 3 tickets followed there process and no response 2 months on lost nearly £150 and they response on trust pilot is to follow the ticket system.


AVOID AVOID AVOID, scammer wont reply, i called them and the message i got "we are closed" this is on thursday at midday.


Submitted multiple request since december 2020 and no response.


Website doesnt let me login so i have to do via the mobile app.


Don’t waste your time


If I could give 0 stars, I would. I ordered two pieces of clothing over two weeks ago and haven’t gotten them. The tracking says “no tracking details yet” even though it was apparently shipped a week ago. I even messaged them 5 days after I ordered the clothes because they hadn’t been dispatched or shipped when they were in stock. They said it would be shipped within 1-2 days and then it was shipped 3 days later. I needed one of the outfits for a special event and this was the only store that had the perfect match. Good thing I ordered a back up outfit from amazon, THAT ARRIVED IN TWO DAYS, or I’d have nothing. Everything they say is a lie. I gave them the benefit of the doubt, even though I’ve seen all of these bad reviews. Well that was my mistake, DO NOT ORDER FROM THIS “STORE”. It’s a joke.


"dear alli,
we are sorry to hear that you haven't received your order yet.
We at ZAFUL offer standard or express shipping, which vary in shipping times. We will always do our best to meet the customers shipping needs.
You may have a delay between scan events and website updates.
The tracking status will take a few days delay to be updated online in the currier. So please wait a few more days and try again later. Your tracking number will be updated as soon as you cross the transfer to your country.
For more details on shipping methods, please click here: http://www.Zaful.Com/shipping-info/.
Please offer us your order number or you can submit a ticket here https://support.Zaful.Com/ticket/ticket/index?Cat_id=37 and write the subject as ""complaint from trustpilot.Com"".
Best regards
ZAFUL customer service


Avoid like the plague!


Do not order anything from zaful. My daughter spent her christmas money on some clothes which look great on the website but, when they finally arrived, were of truly dreadful quality. I could have done better myself with a box of rags, a blunt butter knife, some crayons and a stapler.


Then, just when I thought it couldn't get any worse, I encountered the returns procedure.


Jumping through hoops doesn't come close. First of all zaful offered me 30% of the initial order price – a 'one-time-only' deal – if I kept the clothes (to be spent on the zaful website, natch).


Then I was told I needed to list product codes and item descriptions and include clear images of the items showing the labels as well as the label on the package they came in.


I've now been presented with three options.


A) not return the items and get a 'never-to-be-repeated' 50% credit to spend on, you guessed it, the zaful website.


B) keep the clothes and get a 50% refund.


C) return everything for a full refund (plus, to be fair, postage refund).


For some reason zaful hasn't seen fit to give me a returns address yet but it will be somewhere in spain.


I feel as though zaful is trying to wear me down – it's almost as if it doesn't want its products back! Well it won't work zaful – I am a terrier dog attached to your ankle!


I'm pretty sure zaful will respond to this trustpilot review in exactly the same way it has responded to other complaints on here so – as a pre-emptive strike – I would like to know who carries out these 'strict quality checks' that the company constantly bangs on about.


I'm guessing they are descendants of whoever gave the titanic a couple of kicks, said "that'll do" and walked away whistling.


To reiterate – do not order anything from zaful unless you like to see your daughter in tears!


I've not entered an order ID or reference number because the returns process still hasn't been completed and, quite frankly, I don't trust zaful.



Z.Com trade recensie


John watts


Morethanmusic


World Trade Center (2006), z.com trade recensie.


Tussen 1979 en 1982 was het engelse fischer-Z een succesvolle new wave act. Singles als the worker (1979) en so long (1980) deden het ook in nederland goed. Het album red skies over paradise schaarde zich onder de 20 bestverkochte albums van ons land in 1981. In datzelfde jaar stond fischer-Z ook op pinkpop, samen met onder meer U2 en madness. John watts, frontman van de band, had in nederland zelfs een fanclub.


Fischer-Z stond na 1981 een tijdje op een zijspoor maar maakte tussen 1987 en 2003 toch weer een aantal platen. Ondertussen was ook de solo-carrière van watts op gang gekomen en met dit morethanmusic voegt watts een nieuw hoofdstuk aan zijn solo-discografie toe. Het is een rijk gearrangeerd album dat meerdere gezichten heeft en alleen daardoor al aardig weet te boeien. De vocale capriolen van watts – hij kon nogal eens een bariton met een hoog stemgeluid afwisselen binnen nummer – blijven binnen de perken.


Sommige tracks zijn niet veel meer dan lekkere, pittige en wat voldane songs die je kunt verwachten van een muzikant die zich niet meer hoeft te bewijzen: het prettig rockende bring it on bijvoorbeeld. Hier komt via name dropping watts’ muzikale vorming nog eens voorbij. All the workers en hello hello klinken wat traditioneler en zijn radiovriendelijke passanten. Het rustige the greatest gift is degelijk, al blinkt watts niet uit. Hij komt als zanger beter over in de afsluitende ballad I shake my head, de mooie afsluiter die zich twintig minuten later aandient.


Gelukkig weet watts op andere momenten precies doel te treffen en lekkere, verhalende popsongs met een brits tintje te brengen, songs die dankzij zijn muzikale en tekstuele vondsten al snel om een nieuwe draaibeurt vragen. Dan krijg je wat je van deze gevatte britse 55-plusser met een flinke culturele bagage mag verwachten.


De beheerste openingstrack, het observerende relatiedrama obvious, beloofde al wat. Een lekker minimale drumtrack, een dartele piano en veel ruimte voor watts’ voordracht. Het hieropvolgende ‘head on’ trekt de boel ineens een stuk breder en is een lekker luchtig voortjakkerend nummer met pit. Ook de single delicate is een leuke, stevige en catchy track. Geen hoogvlieger, maar absoluut niet vervelend.


The wave, een nummer dat al wat langer uit was, laat een ragfijne, snelle piano horen en houdt de boog continu gespannen. Het nummer is gebaseerd op een reddingsactie bij een tsunami. John watts gebruikt hier zijn stem maximaal, en dit maakt het nummer des te spannender. Imposante climaxen en een eenvoudige maar doeltreffende melodielijn doen de rest.


Een ander hoogtepunt is perfect timing. Een fris pianogeluid, een relaxte drive en een beeldende tekst: john watts in de auto op weg om een vliegtuig in luton te halen. Downtown londen en omgeving trekken aan je voorbij. Viool en trompet geven dit vermakelijke en prima nummer een eigen karakter. Ook feature film valt op, voornamelijk doordat dit feitelijk gewoon een dik aangezette dance track is. En waarom ook niet? Urso is krachtig door zijn eenvoud en heeft lekker brits karakter. Hier horen we de oude john watts weer. Zijn stemgeluid blijft markant!


Morethanmusic is een genietbaar album dat dankzij een aantal originele en vakkundige gesmede songs de middelmaat ontstijgt. Eigenlijk hadden we ook niet anders verwacht van john watts. John watts presenteert morethanmusic op 20 november in podium victorie te alkmaar. Het is de enige show in nederland.



Kobo rakuten


Meer titels ter overweging


Winkelwagen


Je krijgt de VIP-behandeling!


Je winkelwagen is leeg


Er bevinden zich momenteel geen artikelen in je winkelwagen.


*no commitment, cancel anytime


Verkrijgbaar:

Verkrijgbaar:

1 audiobook monthly


+ FREE 30-day trial


Get 1 credit every month to exchange for an audiobook of your choice


*no commitment, cancel anytime


*no commitment, cancel anytime


Verkrijgbaar:

Verkrijgbaar:

1 audiobook monthly


+ FREE 30-day trial


Get 1 credit every month to exchange for an audiobook of your choice


*no commitment, cancel anytime


Trade war


Door jon martin watts


Het ebook kopen


Je bent nu in de winkel voor belgië


Niet in belgië ? Kies de winkel van het land waar je je in bevindt om verkrijgbare boeken te zien.


Samenvatting


A space freighter pilot is assaulted, robbed, and stranded on the dreary, rain-lashed planet, tempest. The price of his escape is to become a reluctant soldier in a brutal, mercenary conflict. Things have to get better, right? A dark, sometimes comically dark, tale with a wry twist.


Het ebook kopen


Je bent nu in de winkel voor belgië


Niet in belgië ? Kies de winkel van het land waar je je in bevindt om verkrijgbare boeken te zien.


Boeken die vergelijkbaar zijn met trade war


Second son: (jack reacher short story)


Gunner skale: an eye of minds story (the mortality doctrine)


If I die in a combat zone


A piece of cake (A roald dahl short story)


If I die in a combat zone


Agony in cambodia: A war story


The sniper: janac’s games, origins #1


Call of duty: modern warfare 3 single player walkthrough


Jazz, monster collector in: crash down (season one, episode one)


The prepper's guide to firearms


Blowing off some steam (rust and ash: storms over cogtown #1)


Star yawns episode 2. By david williams. Smashwords edition. Copyright (2012) by david williams


The bullet that saved me


Jazz: monster collector in: dogfight (season 1, episode 14)


Conversation with an elder god


Kemlo and the craters of the moon


The log entries of jenny terran 00-42


The unknown deep book one: planet 4546 - B


Bigfoot field notes to an encounter


Meer van jon martin watts


Totale beoordeling


Beoordeel en recenseer dit boek als eerste!


Je hebt je recensie voor dit artikel al gedeeld. Bedankt!


We zijn je inzending aan het beoordelen. Bedankt!


Geef je mening


Voltooi je recensie


Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren.


Je hebt het beoordeeld *


Zorg dat je een beoordeling kiest


Een recensie toevoegen


Recensie *



  • Vertellen wat je het leukst en het minst leuk vond

  • De stijl van de auteur omschrijven

  • Uitleggen waarom je deze beoordeling hebt gegeven


Niet doen


  • Grove en onfatsoenlijke taal gebruiken

  • Persoonlijke gegevens toevoegen

  • De uitkomst verklappen of de prijs van het boek vermelden

  • Het plot samenvatten


De recensie moet ten minste 50 tekens bevatten.


Titel *


De titel moet ten minste 4 tekens bevatten.


Naam weergeven *


Je schermnaam moet ten minste 2 tekens bevatten.


Een recensie rapporteren


Bij kobo proberen we ervoor te zorgen dat gepubliceerde recensies geen grof of onfatsoenlijk taalgebruik bevatten, de uitkomst van het boek niet verklappen en dat er geen persoonlijke informatie van de recensent in wordt gegeven.


Wil je dat we nogmaals naar deze recensie kijken?


Nee, annuleren ja, rapporteren


Bedankt!


De recensie is gerapporteerd. We waarderen je feedback.


Bedankt voor het delen!


Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben.


Details ebook



  • Jon martin watts

  • Lanceringsdatum: 17 oktober 2011

  • Uitgever: smashwords edition

  • ISBN: 9781465973832

  • Taal: engels

  • Downloadopties: EPUB 2 (DRM-free)


Je kunt dit artikel lezen met één van de volgende kobo-apps en apparaten:



  • DESKTOP

  • Ereaders

  • TABLETS

  • IOS

  • ANDROID

  • WINDOWS



Alles over rakuten kobo


Mogelijkheden


Nieuwste blogposts


Blijf op de hoogte


Download de GRATIS app


Uw privacy-instellingen


Rakuten kobo gebruikt cookies om uw online ervaring te verbeteren door een gepersonaliseerde ervaring te bieden op basis van uw browsegeschiedenis. Door aanbevolen instellingen gebruiken te selecteren, gaat u ermee akkoord dat we informatie kunnen delen met derden om relevante kobo-inhoud aan u te adverteren. Bekijk anders privacy-instellingen om uw voorkeuren te beheren. Lees voor meer informatie onze privacybeleid.


Door aanbevolen instellingen gebruiken bekijk privacy-instellingen


Dit is onze belgië webwinkel.


Het lijkt erop dat je in oekraïne bent. Je hebt een belgië adres nodig om te winkelen in onze belgië webwinkel. Ga naar onze webwinkel in oekraïne om door te gaan.





So, let's see, what we have: een heftig melodrama over twee agenten die op 11 september 2001 onder het puin van het instortende world trade center werden begraven. At z.Com trade recensie

Contents of the article




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.